Virksomheder og erhverv

Virksomhedstræning

Har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en sundere tilgang til livet og bidrage til deres træning og kost ?

Jeg tilbyder virksomheds træning og kostvejledning, hvor jeg kommer på jeres virksomhed og samler dine medarbejdere til god og energi fyldt træning.

Dette kan foregå i naturen omkring jeres domicil/adresse eller vi kan træne i jeres lokaler. Ring eller skriv for yderligere information.

Priser

Kontakt mig for priser og muligheder

Virksomhedscoaching

Jeg underviser enkelt personer og grupper i den assertive kommunikationsform og tilbyder at komme ud til din virksomhed og hjælpe dig og dine medarbejdere med at finde det FULDE potentiale frem og dermed hjælpe dig og din virksomhed til at få gladere medarbejdere.

Det kunne være din virksomhed har en enkelt medarbejde der kunne have gavn af en professionel snak med en udefra stående uden at det er en psykolog. 

Måske har du en gruppe i en afdeling der trænger til at se tingene fra en anden vinkel og kunne have gavn af et forløb hvor kommunikation er i centrum

Kontakt mig for yderligere info og lad os sammen finde ud af om et coaching forløb kunne være gavnligt for din virksomhed. Intet forløb er for lille eller for stort. Jeg kommer gerne til jer, men tilbyder også disse samtaler på min træningsgård.

Mindfulness

Mindfulness er på en gang både en metode, og en livsanskuelse og handler i høj grad om accept af en selv, herunder ens egne tanker, følelser og oplevelser.

Der tales og skrives meget i medierne om mindfulness, og man kunne få den opfattelse, at mindfulness er ”noget” nogen har opfundet i nyere tid. Da jeg læste til socialrådgiver for 20 år siden, læste jeg for første gang om Mindfulness ”begrebet” og blev nysgerrig på hvad dette var for noget.

Siden har jeg i perioder af mit liv praktiseret dette og jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg dagligt bruger Mindfulness, og jeg har nu også taget instruktør uddannelsen.

Mange virksomheders medarbejdere vil kunne få tanket overskud og balance med mindfulness.

 

Priser

Kontakt mig for priser og muligheder

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.