Virksomheder og erhverv

Virksomhedstræning

Har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en sundere tilgang til træning ?

Jeg tilbyder virksomheds træning hvor jeg kommer på jeres virksomhed og samler dine medarbejdere til god og energi fyldt træning.

Dette kan foregå i naturen omkring jeres domicil/adresse eller vi kan træne i jeres lokaler. Ring eller skriv for yderligere information.

Priser

Kontakt mig for priser og muligheder

Virksomhedscoaching

Har du en fornemmelse af du ikke HELT får udnyttet det potentiale du mener du besidder? Støder du ofte og igen på den samme ”mur” når du udfordre dig selv? Og er du nysgerrig på at finde ud af hvorfor du nu igen ikke får sagt det du i virkeligheden mener? Eller ikke får gjort det du faktisk planlagde i går at du ville gøre i dag?? Eller igen og igen står i en situation du egentlig ikke har lyst til at være i? Ikke får sagt” nej” eller ikke får sagt JA…

Jeg underviser enkelt personer og grupper i den assertive kommunikationsform og tilbyder at komme ud til din virksomhed og hjælpe dig og dine medarbejdere med at finde det FULDE potentiale frem og dermed hjælpe dig og din virksomhed til at få gladere medarbejdere.

Det kunne være din virksomhed har en enkelt medarbejde der kunne have gavn af en professionel snak med en udefra stående uden at det er en psykolog. 

Måske har du en gruppe i en afdeling der trænger til at se tingene fra en anden vinkel og kunne have gavn af et forløb hvor kommunikation er i centrum

Kontakt mig for yderligere info og lad os sammen finde ud af om et coaching forløb kunne være gavnligt for din virksomhed. Intet forløb er for lille eller for stort. Jeg kommer gerne til jer, men tilbyder også disse samtaler på min træningsgård.

Priser

Kontakt mig for priser og muligheder

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.