Træning på farmen

Træning på farmen er et træningsforum for ALLE, der elsker træning i det fri og som vil se resultater.

Både mænd og kvinder træner på farmen og børn ned til 10 år er velkommen ( ifølge med forældre )

I forår, sommer og efterårs månederne træner vi i naturen og når det er rigtigt koldt, træner vi inden døre, men dog stadig i et miljø hvor vi føler vi er ”ude”.

Vi træner mange forskellige hold og på flere niveauer, men ALLE kan deltage på alle hold, og deltager med det niveau de nu kommer med.  

Der er ingen smarte ”outfits” eller krav til dit tøj eller andet, DU kommer bare med det der er DIG.

Holdoversigt

Her kan du se gældende holdoversigt gældende fra uge 32:

holdoversigt

Crosstræning

Crosstræning som er et hold hvor vi bruger naturens redskaber og har hentet inspiration fra CROSSFIT.

Vi laver mange burpees, og squats, vi flipper store dæk, vi sjipper, laver pushups, boxjump og situps, vi trækker også den store slæde. Kort sagt et træningspas med mange sjove og anderledes øvelser, og hvor alternative redskaber er i brug. ALLE kan deltage…

Puls- & styrketræning

Puls- Styrke er et hold der kombinere styrkeøvelser, typisk med vægte OG øvelser der får pulsen i vejret. God træning for at få en super kondition.  Alle kan deltage..

Partner træning

Partner træning er et sjovt træningspas hvor du sammen med en udvalgt makker (enten får du tildelt en makker, eller du har f.eks. en veninde/ ægtefælle med) og så får i øvelser som I skal træne sammen. En sjov og anderledes time med plads til folk på alle niveauer. Sjovt for ALLE.

Body Rock træning

Body Rock er træning og øvelser på tid. Vi har fart på og bruger nogen gange en del redskaber, og andre gange slet ingen redskaber. Alle kan deltage.

MBL (mave-, balle-, lårtræning)

MBL er virkelig god mave, balle og lår træning. Jeg er uddannet i 80erne hvor træningselastikker kom frem i Danmark. Jeg har brugt dem lige siden i min træning og jeg elsker disse små elastikker der har SÅ stor virkning.

Vi har stor fokus på at træne mange Squat, lunges, sit ups, gåtrin med elastikker. Dette er en time med 100 % garanti ømme baller og ben. GOD mor træning, men far kan også være med :-)

Cirkeltræning

Cirkeltræning er et træningspas hvor vi træner hele kroppen igennem og vi gør det på sådan en måde at vi skifter trænings station efter tid. Der indgår lidt maskiner, men også en del frivægte og egen kropsvægt i øvelserne. God og alsidig træning for hele familien, hvor ALLE kan deltage..

Pyramide træning

Pyramide træning er for de der gerne vil udfordres lidt. Vi træner altid med vægte og bygger træningspasset op med forskellige repetitioner.

 Vi starter med få repetitioner, øger i antal og sværhedsgrad også på vægt og går højere og højere op for at toppe og derpå gå ned i antal af repetitioner igen.

Dette træningspas er SUPER for dig der forsøger at blive stærkere og oplever at du har nået et limit hvor du ikke kan komme videre. I denne time, kommer du ud over din comfort zone. For øvede.

Meditation- og mindfullness

Meditation- og Mindfullness er for dig der ønsker at finde ro og fornyet energi. Mange bruger disse træningspas til at finde ind til kernen i dem selv, og mærker en fantastisk ro når vi er færdige.

En del tager disse timer efter en energifyldt træning som en fantastisk afslutning og fortæller at de går fra træning med meget mere energi end de kom med.  

Nogen gange er  trænings passene lavet som en kombination, så du først træner og dernæst bruger de sidste 15- 20 min på meditations- og eller mindfullness øvelser der giver fuldstændig ro.

På sigt kommer der selvstændige timer med mindfullness- og meditations øvelser.

Kan anbefales til ALLE.

Yogastræk

Yogastræk er for nybegyndere der ønsker at finde ud af om yogastræk er noget for dem. Vi laver ikke udelukkende Yoga øvelser men kombinere Yoga øvelser med andre stræk øvelser. Derfor kalder jeg disse træningspas for Yogastræk. Alle kan  deltage.

Fitness Aerobic

Fitness aerobic er en blanding af 80’ernes retro aerobic trin og styrke øvelser i ét og samme træningspas.

Timen er bygget op i serier, hvor vi både har low- og high impact øvelser og serier.

Det betyder at du ud over god kondition får styrket hele kroppens muskler til sjov og glad musik fra aerobic tidens årtier.

Alle kan deltage uanset niveau, og du går fra timen med fornyet energi og et smil på læben😊

Priser

Pris pr. gang: 30 DKK

Månedskort(fri træning): 375 DKK
Gælder alle hold undtagen Mindfulness, dans, events & specielle perioder af året.Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.