Har du svært ved at tabe dig og få skabt din nye livsstil?

Jeg tilbyder at hjælpe dig til, at finde det fulde potentiale i dig.

Jeg vil ændre din tilgang til kost og træning, således at du fremadrettet tager de sunde valg og opnår en positiv fordeling af muskelmasse og fedtprocent, så du får den krop du altid har drømt om.

Gennem samtaler og øvelser guider jeg dig til at tage udfordringer op som indtil nu har hindret dig i at leve det liv du fortjener at leve.

Jeg tilbyder at udarbejde træning- og kost planer til dig, i en kombination med samtaler/coaching hvor vi sammen når ind til kernen af HVORDAN DU udnytter/finder frem til det fulde potentiale af DIG, kort sagt; jeg hjælper dig til at blive en endnu bedre udgave af DIG!

Jeg har MANGE der har tabt sig, og flere op til 30 kilo OG som samtidig får løst gamle konflikter og problemstillinger og som opdager en ny side af sig selv. Rigtig mange mennesker udnytter slet ikke det fulde potentiale der bor i dem, DET vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Hold dig ikke tilbage, ingen opgave er for lille eller for stor.

Priser

10 x coaching
7.000 DKK
10 x personlig træning
5.500 DKK
10 x veninde træning (2-4 personer)
5.500 DKK
Personlig træningstime (60 min)
650 DKK
Pris pr. coaching samtale
800 DKK
Individuel Kostprogram inkl. samtalt
1.200 DKK
Individuel træningsprogram
600 DKK
Vejning (INBODY vægt)
100 DKK

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.