Meget god!
★★★★★

5,0 ★
5,0 ud af 5 stjerner
28 anmeldelser

Læs gerne flere anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Lisbeth R. Hansen
★★★★★ – 5 stjerner

Jeg blev en del af Anitas træningsunivers, for omkring 1 år siden. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Man bliver mødt med så meget positiv energi, hver gang…

Henriette Harders
★★★★★ – 5 stjerner

Fuldstændig fantastisk coach, med det bedste og mest smittende humør. Hun er mega motiverne og forstår altid at gøre træningen mega hård og sjov. Anita brænder virkelig for det…

Regina Sørensen
★★★★★ – 5 stjerner

Gør dig selv den tjeneste og prøv en af de mange forskellige træninger på farmen. Kom og bliv smittet af den gode stemning og mærk et fantastisk engagement som Coach Anita…

Før & efter

Regina

Jeg garanterer dig at vi sammen når DIT mål hvis du følger mine anvisninger.

Vi har flere deltagere der har nået enorme fremskridt efter et personligt træningsforløb, eller efter et forløb på et af mine Bootcamps.

Hvis du også gerne vil se fremskridt, så tag fat i mig og hør hvordan vi bedst opnår dit ønskede resultat.

Jeg hedder Regina og er 40 år. Jeg startede på Skeby Fitness Bootcamp i 2016 med det mål at tabe mig 20-25 kg.

Jeg gennemførte Bootcamp og tabte mig 12 -13 kg på de 12 uger forløbet varede. Jeg fik blod på tanden og spurgte Anita og hun ville hjælp mig videre. Vi aftalte at Anita skulle være min coach og de næste 12 måneder tabte jeg mig yderligere ca. 15 kg og tog samtidig ca. 10 kg på i muskelmasse.

Da jeg startede på Bootcamp i 2016 måtte jeg møde op i centret ½ time før alle andre og tage mig mod til at gå ind. Jeg turde ikke se folk i øjnene, eller overhovedet sige noget. Jeg havde så lavt selvværd at jeg sjældent lavede andet end at arbejde, spise og sove. Skulle jeg have kontakt med andre mennesker jeg ikke kendte, fik jeg det fysisk dårligt og bare det at tage telefonen og ringe til fremmede turde jeg IKKE.

Anita arbejder ikke kun med at kroppen skal komme i form, men i lige så høj grad med, at man psykisk skal få det godt. Hun hjalp mig til at turde stå ved den jeg er, hun hjalp mig til at finde ud af HVEM jeg er og i dag tør jeg sige NEJ når jeg mener nej og jeg tør sige til og fra, både i små OG store forhold i mit liv.

For mig betyder det i dag, at jeg for det første har opnået et vægttab på over 25 kg, jeg har fået en krop der er sund og stærk, OG at jeg fået et selvværd og en selvtillid der betyder at jeg NU for første gang i 40 år lever det liv JEG ønsker.

Jeg er kommet så langt at jeg mit private liv gør de ting JEG vil, og på arbejde tør jeg f.eks at forhandle med min chef om løn og andre personale goder, OG jeg tør spørge andre om hjælp, OG jeg tør instruere på et fitness hold, hvilket jeg ALDRIG nogensinde kunne forestille mig for bare 1 år siden.. 

Jeg er SÅ stolt over mig selv og jeg vil ønske at andre der har det ligesom jeg havde, tager kontakt til Anita og får den hjælp de trænger til.

Regina Sørensen

Karsten

Hør om Karstens utrolig rejse og livsstil ændring.

Karsten havde prøvet alle slankekure, havde prøvet at gå i diverse fitness centre, men intet hjalp før han fandt Farmen og kom i kontakt med Anita Skeby.

Hvis du også gerne vil se fremskridt, så tag kontakt til mig, så jeg kan hjælpe dig med, at blive den bedst udgave af dig selv, og opnår dine ønskede resultater.

Citat Karsten’s Facebook:

“Godmorgen alle sammen, så blev lørdagen skudt i gang med en 2 km løbe tur😊 Hvem skulle tro at jeg nogensinde ville komme til at løbe 2 km igen!?

Hjemmevægten siger et tab på 36,1 kg!! Så kan man da kun blive glad i låget😊 Jeg vil bare sig tak til jer alle sammen. I er alle så søde til at komme med komplimenter, og det gør en super glad og at man får lyst til at fortsætte sin træning – TAK!

Som den opmærksomme seer har set, har jeg fået ny T-shirt, den fik jeg af Anita Skeby i Torsdags, tusind tak søde Anita, det betyder ALT!! Alt det du gør for mig, det er jeg virkelig glad for 😊😉 Jeg havde nok vejet 160 kg i dag hvis jeg ikke havde fået din og Farmens hjælp – TAK! Også tusind tak til Regina Sørensen, du er der altid til at støtte og give en hånd, det betyder rigtig meget.

Og ikke mindst min søde dejlige kone Tina Aalborg, som træner med mig, laver sund mad og støtter mig ubetinget 😊 😉 mega mange tak min skat!!

Kan i nu have en super dejlig weekend alle sammen, og husk – det er intet der er umuligt for den som bære viljen i hjertet!!! 😊”

Benedikte

Læs Benedikte S. Posthumus vej til en sund blivende livsstil..

Jeg hedder Benedikte og har siden Juni 2017, tabt mig 31 kg, med hjælp fra Anita.

Her er min historie…

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, at gå ind i et coachingforløb med Anita.
Jeg havde mere eller mindre accepteret at jeg aldrig ville tabe mig og det nok ikke var mit lod i livet, men efter at være startet til træning hos Anita og efterfølgende i coachingforløb, er det gået som en leg. Vel har det været hårdt arbejde og det har kostet blod, sved og tårer, men med Anita på sidelinjen med opmuntrende ord og gevaldige spark bagi, alt sammen på de helt rigtige tidspunkter, så har jeg rykket mig så meget. Ikke bare fysisk men også mentalt. For mig var et helt utænkeligt at gå forbi et kagefad på arbejdet, sige nej til et glas vin til aftensmaden, eller lignende, men Anita har lært mig at jeg skal se det hele som tilvalg i stedet for fravalg. Jeg har tilvalgt den sunde livsstil og jeg har det helt fantastisk! Jeg har et stykke vej igen, men jeg er ikke utålmodig eller bekymret, tværtimod helt overbevist om at jeg nok skal nå mit mål. Anita er som magi! Og så får jeg i øvrigt ikke lov at give op! 

Benedikte

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.