Vil du i dit livs form

Mangler du energi til at komme igennem dagen?

Vi arbejder helt konkret med at få din krop i god fysisk form, og gennem træning og min coaching vil du naturligt opleve at din psykiske og mentale tilstand styrkes.

Lever du det liv DU VIRKELIG gerne vil?? Tør DU udfordre dig selv?

Vi tilbyder træning og coaching på Farmen, men kommer også gerne ud til dig.

Vi arbejder helt konkret med at få din krop i god fysisk form, og gennem træning og min coaching vil du naturligt opleve at din psykiske og mentale tilstand styrkes.

Vi hjælper dig / coacher dig til at få et bedre liv ud fra de forudsætninger du kommer med.

Og hvad mener vi med det? Vi mener, at mennesker udvikles bedst hvis krop, sind og sjæl er i balance og derfor arbejder Vi målrettet BÅDE med kroppen som et fysisk element og kroppen som et psykisk og mentalt element og vi tager udgangspunkt i DIT liv og dine forudsætninger og jeg arbejder ud fra princippet om at:

Intet er umuligt for den der bærer viljen, og ALLE mennesker indeholder de ressourcer de har brug for, OG de ressourcer hjælper vi dig med at finde frem.

Anita & Nils Skeby

Alle mennesker kan det de vil!

Vi arbejder med mange forskellige problemstillinger men altid ud fra en grundholdning om at ALLE mennesker kan ”DET DE VIL”.

Nogen mennesker har brug for hjælp til at finde ud af hvad de så egentlig vil med deres liv.

Nogen mennesker kan have brug for at se på deres liv fra en anden vinkel, eller nogen mennesker har brug for en guide til at forstå hvorfor de gør som de gør, her og nu, og hvorfor de render ind i de samme udfordringer igen og igen…

En kombination af fysisk og psykisk “mindset”

Jeg arbejder i en kombination af fysisk og psykisk ”mindset” ud fra den betragtning at din krop har brug for fysiske udfordringer for at kunne rumme psykiske ændringer…

Jeg er overbevist om at stress og andre tilstande i kroppen kan forhindrer dig i at leve det liv DU ønsker, og at denne stress kan afhjælpes gennem fysisk træning OG dernæst psykisk og mental træning.

Jeg er ikke tilhænger af at vi kun arbejder med din psyke og dine overbevisninger eller tankemønstre, da jeg igennem mine år i arbejde med mennesker VED, at for at kunne flytte dit mindset behøver du ”hjælp” fra din fysiske krop.

Kort sagt; ønsker du en ændring af dit liv, må du starte med at tænke på kroppen som en helhed og derfor søge at forstå at fysiske, psykiske og mentale ændringer er uløselige forbundet.

Når jeg hjælper mennesker, hvad enten det handler om at tabe sig, ændre livsstil, tage vigtige beslutninger og føre dem ud i livet, eller det handler om at ville skifte job, karriere eller andet vigtigt, så starter dit forløb altid med en snak om hvilken metode der kan være den rette for dig.

Mine metoder

Som metode benytter jeg oftest den Assertive tilgang til sprog og tankevirksomhed, også i fysisk træning. Dit mindset er vigtigt!!

Alt du fortæller om dig selv og om andre, bliver DIN virkelighed!!

At være assertiv handler også om at være tro mod dig selv, og få dine budskaber frem på en sådan måde at du bliver respekteret!!

Jeg benytter Yoga og meditative øvelser- samt mindfullness for at bringe ro og nærved ind i forløbet.

Jeg guider dig til daglige fysiske øvelser der kan udføres i eget hjem eller i naturen, ligesom du vil få øvelser til at flytte dit psykiske mindset.

Krop og sjæl er tæt forbundet og med dette afsæt arbejder vi sammen frem mod dit mål. 

Tavshedspligt

Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt og sætter en ære i at du føler dig tryg.

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.