MINDFULNESS, bevidst nærvær

Mindfulness er på en gang både en metode, og en livsanskuelse og handler i høj grad om accept af en selv, herunder ens egne tanker, følelser og oplevelser.

Der tales og skrives meget i medierne om mindfulness, og man kunne få den opfattelse, at mindfulness er ”noget” nogen har opfundet i nyere tid. Da jeg læste til socialrådgiver for 20 år siden, læste jeg for første gang om Mindfulness ”begrebet” og blev nysgerrig på hvad dette var for noget.

Siden har jeg i perioder af mit liv praktiseret dette og jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg dagligt bruger Mindfulness og jeg har nu også taget instruktør uddannelsen.

Kontakt mig for priser

Kontakt mig og hør mere om dine priser og muligheder.

Hvor kommer Mindfulness fra?

Mindfulness har rødder i den buddhistiske vipassanna meditation, som betyder; ”at se det som er, uden at vurdere det, eller lave tankemæssige konstruktioner om hvordan det er”

Mindfulness er ikke ”hokos pokus” og man har via forskning påvist at Mindfulness bringer ro og fornyet energi ind i en stress fyldt hverdag. Mindfulness kan praktiseres af alle aldersgrupper, herunder børn.  

Hjælper bla. mod stress & depression

Der er i nyere tid blevet forsket i effekten af at arbejde med Mindfulness i forhold til f.eks. depression, og de positive forskningsresultater har skabt fokus på Mindfulness som i samme forbindelse er blevet langt mere accepteret og anerkendt i den vestlige verden.

Åndedrætsøvelser, meditation og bevidst nærvær

Mindfulness skal opleves og mærkes, og har du først mærket effekten af bevidst nærvær, vil du mærke en indre ro og en tilgang til udfordringer og problemstillinger som bringer dig positiv energi.

Mindfulness består af en række åndedræts øvelser, meditation og bevidst nærvær, og du skal være indstillet på at øve dig dagligt når du beslutter dig for at lære Mindfulness

Skeby Coaching udbyder kurser med få deltagere hvor du bliver grundigt indført i Mindfulness teoretiske baggrund og hvor du lærer at praktisere metoden, både i dit privat liv og ikke mindst, i dit arbejdsliv.

Hold øje med kurser der udbydes og kontakt os gerne for yderligere information eller book et uforpligtende møde på din arbejdsplads og hør hvad vi kan gøre for jer.

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.