Instruktør Nils Skeby

Jeg er 56 år, gift med Anita Skeby og medejer af FARMEN.

Siden jeg var 6 år gammel, har sport og idræt generelt været en stor del af min tilværelse.
Det hele startede med at min Far tog mig med ud i den lokale sportshal på Fanø hvor jeg er opvokset. Der blev jeg hurtig grebet af sport. Særligt blev det badminton som jeg begyndte at gå til.
Det udviklede sig hurtigt til, at jeg blev god nok til at deltage på diverse ungdomslandshold og senere på det danske senior landshold.
I 7 år var jeg professionel badmintonspiller og rejste med det danske landshold i hele Europa og asien, for at spille stævner og deltage i VM og lignende. I disse år var jeg blandt de 10 bedste badmintonspillere i verden.
Da badminton karrieren lakkede mod enden, læste jeg videre og blev uddannet maskiningeniør i 1994, samtidig med jeg stoppede med at spille badminton på topplan.
I de følgende ca. 10 år virkede jeg som badminton træner og coach for både børn og voksne samtidig med at jeg arbejdede som ingeniør.
I de sidste 15 år har jeg løbe trænet og dyrket crossfit træning sammen med min hustru Anita, samtidig med jeg har arbejdet med forretningsudvikling og strategi for forskellige virksomheder. Ligeledes har jeg arbejdet med ledelse og coaching som CEO for virksomheder på op til 200 medarbejdere.

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.