Mili Cross Instruktør

Mit navn er Martin Johansen

Jeg er 33 år gammel og er bosat i Middelfart med min kæreste, hund og vores datter på 3 år.

Til dagligt arbejder jeg som pædagog på Skrillinge skolen i Middelfart.

Jeg har en bred erfaring inden for træning og undervisning af forskellige holdtræninger. Jeg har dyrket kampsport i ca. 12 år og haft kampe i boksning og MMA.

De sidste 5-6 år har mit primære fokus været på Crossfit/crosstraining, løb, OCR løb og ekstrem løb. 

Jeg har deltaget ved forskellige konkurrencer i Danmark og udlandet på elite niveau. Heriblandt VM og EM i OCR løb i henholdsvis Canada og Holland. Jeg har opnået flere top 3 – og 5 placeringer, samt en 8 plads ved dk`s hårdeste døgn. Træning skal være alsidigt og sjovt (hårdt), hvilket der er rig mulighed for med de gode rammer på Farmen – uanset niveau.

Håber vi ses til træning på Farmen 😊

Er du i tvivl om hvordan du nu kommer videre?

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.