Historien om Fedet og Farmen..

BC år 2016 er i gang og jeg og min mand ejer Middelfart Fitness og Motionscenter. Af forskellige praktiske årsager sælger vi centret, og jeg tilbyder deltagerne på daværende Bootcamp at de kan komme med mig ud og dyrke naturfitness på Vejlby fed ( Fedet ) indtil Bootcamp er færdig sen forår 2016.

VI kører Bootcamp færdig og jeg tilbyder at fortsætte som frivillig instruktør og vi træner sammen resten af sommer/efterår 2016 på fedet, på stranden og sommetider i min baghave i sommerhuset. Betingelserne for at deltage var, at man betalte 20 kr for hver træning og i løbet af sommer/efterår får vi købt en del udstyr for de penge der kommer ind for deltagelse i træning.

Det bliver vinter og vi bliver tvunget til at holde pause, da faciliteterne på fedet ikke er til vinter træning.

I løbet af vinteren 2016/2017 kontakter deltagere af tidligere Bootcamp mig og spørger om vi skal starte naturfitness op igen til foråret. Dette gør vi, og vi åbner samtidig op for at andre deltagere kan komme og træne med os. Vi laver en FB gruppe og i løbet af ganske kort tid, er vi ca. 120 medlemmer. NU får vi købt en del udstyr mere.

Forår/sommer og efterår 2017, træner vi på ”fedet”. Vi har nu løbetræning med indlagte øvelser, vi har mave/balle- lår, Puls-styrke, bodyrock, crosstræning, partnertræning og andre hold og vi vokser hele tiden. Pludselig er vi over 200 medlemmer i gruppen og vi har det super fedt, dog er vi lidt bekymrede over hvad vi skal gøre når vinteren kommer…!!!

Jeg er nu i gang med at sidemandsoplære en pige v ed navn, Regina Sørensen til at kunne kører holdtræning.

En af deltagerne tilbyder at vi kan flytte alt træningen op i deres maskinhus, (stadig på fedet).  SÅ en lørdag formiddag er vi nogle piger og mænd der får ryddet Ib & Lisbeths maskinhus for brænde og andet, og får kørt vores udstyr i maskinhuset.

Hele efterår/vinter 2017/2018 træner vi i maskinhuset, og vi fryser, så vi låner en varmekanon af en af deltagerne, og forsøger at få den værste kulde ud af maskinhuset. Dette går nogenlunde ok, indtil vi når januar/februar 2018 hvor det simpelthen bliver for koldt til at træne i maskinhuset. Jeg overvejer at leje et andet lokale, men så beslutter min mand og jeg, at vi vil købe en gård hvor jeg kan udleve min drøm om at skabe et fantastisk trænings univers, og hvor vi samtidig kan bo.

VI kigger på en del gårde i området omkring fedet og finder så Farmen, på Aulbyvej. Efter en kort snak med daværende ejere af farmen, får vi lov til at benytte deres ene lade og vi flytter alt udstyr på Aulbyvej 6.

Samtidig omdøber jeg gruppen til at hedde: Træning på Farmen. 

April 2018, NU er vi ejere af farmen på Aulbyvej 6, og vi er godt i gang med at træne alle mulige forskellige hold, vi har Bootcamp, og vi udvider hele tiden vores faciliteter.

  • Jeg er startet på at tilbyde personlig træning, og diætist Birgitte Dockner er tilknyttet Farmen.
  • Birgitte kommer på Farmen min. 1 gang under hver Bootcamp og tilbyder konsultation.
  • Anita Agerbo er kommet til Farmen, hun er massør og akupunktør, og vi har mange nye ideer til at udfylde rammerne på dette fantastisk sted.
  • Min hjemmeside er færdig og bliver hele tiden udbygget.
  • Regina Sørensen kører nu fast Body Rock hold
  • Jeg er færdig med min mindfulness instruktør uddannelse, og jeg udbyder nu hold i mindfulness på farmen.

Livet er godt og vi vil glæde os til at byde DIG velkommen på vores fantastiske sted på Aulbyvej 6, Middelfart. Farmen ligger lige ved afkørsel Middelfart Ø.

Velkommen på Farmen, DIT nye trænings sted.

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.