Fysioterapeut & Massør

Mit navn er Thrine Jacobsen

Jeg er uddannet fysioterapeut med eksamen i '16

Jeg har efterfølgende taget en overbygning som Hestefysioterapeut og kan derfor både behandle mennesker og heste.

Ud over massage og genoptræning til skader og slidte dele i kroppen, har jeg også kursus i kinesiotape og FIT (funktionelle indirekte teknikker). FIT er en mild måde at løsne bindevæv, muskler og låsninger i bevægeapperatet.

Jeg har en bred erhvervserfaring og har derfor en god forståelse for, hvordan dit problem kan give gener i din hverdag. Jeg ser på helheden og planlægge et behandlingsforløb som passer lige til din problemstilling. Jeg kender min faggrænse og er ikke bange for at henvise videre hvis jeg ikke føler min behandling kan hjælpe dig videre. 

Jeg er tilmeldt som behandler ved Sygeforsikring Danmark, hvor du hos mig kan få tilskud til de fysioterapeutiske behandlinger. Nogle sundhedsforsikringer dækker ligeledes behandlinger hos mig.
Der ud over er jeg registreret ved Styrelsen for patientsikkerhed, som er din sikkerhed for en god behandling.

Mangler der en tid i kalenderen, som passer til dig? Så kontakt mig på 61 60 23 25

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvordan du nu kommer videre?
Så kontakte os og vi hjælper dig videre:

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.