Diætist Jeanette Winther Kröll

Jeg er 32 år og bor i Egtved sammen med min kæreste og hans datter på 10 år.

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring & Sundhed, og har mit eget firma.
Her underviser jeg sportsudøver fra Kolding talent i ernæring med det formål at fremme elevernes præstationsevnen. Jeg varetager også individuelle kostsamtaler, hvor jeg udformer kostplaner efter sportsudøvernes energibehov og træningsbelastning.
Jeg er Anita Skeby´s samarbejdspartner på alle camps, hvor jeg står for at udarbejde alle kostprogrammer til deltagerne.
Ligeledes udarbejder jeg i samarbejde med FARMEN, kostprogrammer til personer der er tilknyttet FARMEN.
Jeg har tidligere holdt oplæg om kost og træning for DGI Sydøstjylland, MBT og landevejscykling.
Jeg går meget op i, at bevægelse og kroppens udvikling ikke kan stå alene, men skal understøttes af viden om kost og sundhed. For mig handler om at se det hele menneske.
Jeg brænder for arbejdet med mennesker, og det er betydningsfuldt for mig at kunne gøre forskel for dem som har behov for forandring, med respekt for individuelle forudsætninger. Her ligger mit fokus på at øge livskvalitet i forhold til mestring af hverdagens udfordringer, set ud fra et sundhedsfremmende og sundhedspædagogisk perspektiv.
I min fritid underviser jeg i konkurrence gymnastik (TeamGym) i Vejen Gymnastikforening, og om sommeren kører jeg Danmark rundt på min motorcykel.
Kontakt mig eller Anita Skeby, for yderligere info.

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvordan du nu kommer videre?

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.