Diætist David Samuelsen

Mit navn er David Samuelsen og jeg er 23 år gammel og bor med min kæreste i Kolding.

Jeg er Anita Skeby´s samarbejdspartner på alle camps, hvor jeg står for at udarbejde alle kostprogrammer til deltagerne.
Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring & Sundhed. Min plan er at jeg næste år til september, skal læse en kandidat i Idræt og sundhed, med speciale i konkurrence og eliteidræt. Jeg har en vision om at udvikle talenter i Danmark og hjælpe dem mod deres professionelle drøm.
I min fritid spiller jeg golf på højt amatør niveau og er tilknyttet Kolding Golfklubs elitehold. Jeg har selv snuset en smule til det professionelle liv som golfspiller, men endte med at fokusere på uddannelse i stedet.
Jeg har valgt dette fagområde, da jeg går meget op i min egen sundhed og gerne vil hjælpe andre med at gå op i deres. Arbejdet med mennesker er spændende, da vi er alle forskellige, og dermed er behovet for forandring også forskelligt, og der træder den enkeltes individuelle forudsætning og ønsker i spil, hvilket jeg har stor respekt for.

Vi har kun ét liv og dermed også kun en krop, og det er med at passe på den og få det bedste ud af det.
Kroppen er ligesom en maskine og hvis man behandler den ordentligt, så giver den igen! Det gør man ved at vide hvilket brændstof der skal på, udfordre den på en god måde og give den masser af kærlighed. På den måde køre maskineriet nemlig som en drøm, uden de store problemer med en masse dejlige minder!
Det er min ideologi om sundhed, og det kan man gøre ved hjælp af små justeringer i hverdagen, for som oftest skal der faktisk ikke mere til. Det handler om at få skabt nogle gode sundhedsfremmende vaner og rammer, som passer ind i den enkeltes liv og tage 1 ting ad gangen, for at få det bedste ud af en selv.
Ovenstående er noget jeg ville kunne bidrage med udover at lave jeres kostplaner til diverse fremtidige camps. Kombinationen af træning og ændret kostmønster bidrager i sig selv til en stor livstilsændring, og det er det vi på Farmen vil hjælpe jer med at nå, nemlig en livstilsændring og ikke bare et quickfix. For som det angår i navnet, så er et quickfix ikke noget der holder ikke i længden. Der skal nemlig en omlægning af livsstil til, for at opnå de bedste resultater på sigt. Livet er nemlig ikke en sprint, men en maraton og det er ideologien på Farmen.
Kontakt mig eller Anita Skeby, for yderligere info.
 

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvordan du nu kommer videre?

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.