Akupunktør og massør

Mit navn er Anita Agerbo

Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder i hverdagen ved Kriminalforsorgen i Odense.

I 2015 blev jeg certificeret massør og i 2016 akupunktør. Jeg har siden 2008 arbejdet med akupunktur i mit arbejde, og i 2008 blev jeg også uddannet til at give øre akupunktur.

I 2016 fik jeg certificering til at udføre Japanske face lifting, wellness og opstrammende ansigtsbehandling. I disse behandlinger arbejder jeg ud fra den kinesiske mediantænkning.

De sidste 3 år har jeg haft egen praksis i henholdsvis Ringe og Dyrup, hvor jeg bor med min kæreste og søn.

I 2018 blev jeg sammen med Anita Skeby uddannet mindfulness instruktør og Anita og jeg indgik et samarbejde og jeg tilbyder nu behandlinger i klinikken på “Farmen” som ligger centralt ved Middelfart afkørsel Ø

Jeg har tider i klinikken mandag eftermiddag og aften samt fredag, øvrige dage kan aftales efter ønske.

Jeg arbejder ud fra den kinesiske mediantænkning om at skabe balance i kroppen. Behandlingerne tilpasses dine ønsker og behov, og jeg starter derfor altid med en kort udredning og aftale om den behandling som er bedst for dig.

Kontakt mig på tlf. 27115243, Facebook eller messenger.

Japansk Face Lifting

Japansk Face Lifting er en behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler og dræner ansigtet for affaldsstoffer. Japansk Lifting er behandlingsmetode til ansigtet hvor der kombineres metoder inden for akupressur, japansk massage og ansigtszoneterapi. Herudover indeholder behandlingen også hybenkerneolie, maske af spirulinapulver og Himalaya saltsten som alle er naturlige produkter. Hvad er Japansk Lifting godt for:·Reducering af ansigts tegn på ældning så som rynker og poser over/under øjne· Mere blød, smidig og opstrammet hud. Reducering af misfarvninger under øjnene. Stress ·Generel afbalancering af hele kroppen.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage er dybdegående behandling af kroppens muskler og led, behandlingen udføres med hænderne. Ved belastning af bevægeapparatet, om det er ved motion/idræt – stress – daglige arbejde – eller igennem længere tids sygdom, påvirkes muskler af disse belastninger, som mærkes ved myoser/spændinger i  muskulaturen, fordi muskelvævet bliver for spændt og dermed for kort, hvorfor Fysiurgisk Massage har en gavnlig og hurtig effekt. Fysiurgisk Massage kan tilbydes alle og ved både akutte samt kronisk lidelser. Behandlingen er også forebyggende og afstressende.

Akupunktur

Akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandling. Dermed behandles hele kroppen/mennesket og ikke blot de enkelte symptomer. Hensigten med akupunktur er at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for, at livsenergien Qi kan cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppens energibaner, meridianerne. Ubalance eller blokering i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom. Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre. Akupunktur kan med fordel anvendes til de fleste lidelser, der anbefales 3 til 5 behandlinger hvis lidelsen er af kronisk karakter som fx allergi, hormonelt eller graviditetsbesvær. Har man en akut lidelse eller skade, kan en til to behandlinger være nok til at mærke en bedring.

I mine behandlinger bruger jeg også cupping, moxabehandling og øreakupunktur, alt efter dine behov og ønsker.

Vi ses på Farmen, Aulbyvej 6, Middelfart

Kh/ Anita Agerbo

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvordan du nu kommer videre?
Så tøv ikke med at kontakte os:

Er du blevet inspireret?
- Eller trænger du til at blive det

Har du brug for at blive rusket op i? Så er du kommet til det rette sted!

Ring gerne og hør hvilke muligheder vi har for dig.